USA med sine 50 stater, er nok det landet de fleste nordmenn først besøker. Og med et areal som er større enn Europa, er det nesten som en verdensdel i seg selv. Skal du reise til USA har du utallige muligheter.

For tiden er vel New York ett av de hotteste reisemålene for nordmenn. Men reiser du først til New York, kan en tur til Boston og resten av New England absolutt være å anbefale i sommerhalvåret (fra april til november).

Andre populære turistreisemål er selvsagt Florida med sol og varme det meste av året. En reise til Orlando med alle sine temaparker er spesielt populært for barnefamilier, men også for de shoppinggale da det er utrolig mange outlets med merkevareklær til lave priser. I tillegg anbefales Miami South Beach på det varmeste, som ligger utenfor selve Miami der du både har milelange flotte sandstrender og kule hoteller og restauranter m.v.  Reiser du først til Florida anbefales en tur til Key West, ytterst på Keyene noen timers kjøring fra Miami, og som i praksis ligger i Karibien. Få nordmenn har oppdaget gulfkysten av Florida. Her finner du en rekke fine øyer med småhusbebyggelse og flotte sandstrender. 

California er også en stat som nordmenn elsker. Hvem drømmer ikke å cruise i cabriolet langs kysten fra Los Angeles til San Francisco, og kanskje legge inn et besøk i Nappa Valley om du er vininteressert.

Nedenfor finner du en del byguider. Savner du noen eller ønsker mer konkrete råd og tips, kan du sende oss en epost eller skrive på veggen vår på Facebooksiden vår. www.facebook.com/reise